Publicitat
Ciutat

Detinguda una treballadora de residència de Sabadell per robar joies

Mossos d'esquadra

Hi ha oberta una investigació, després d’haver detectat sis casos diferents

/ MOSSOS D'ESQUADRA

Els Mossos d’Esquadra han detingut la treballadora d’una residència de gent gran de Sabadell per robar joies als usuaris. La majoria eren d’or i després les venia a establiments especialitzats, tal com han informat fonts de la policia catalana.

Hi ha oberta una investigació, després d’haver detectat sis casos de robatori, tot i que no han descartat que n’hi hagi més. Per això, des dels Mossos encara no s’ha pogut xifrar en euros el botí de la detinguda.

La treballadora ha estat arrestada com a presumpte autora d’un delicte d’apropiació indeguda, ja que no hauria fet servir la força ni hauria intimidat als residents.

Publicitat
Comentaris
To Top