Oci i cultura

El futur ‘Don Giovanni’ s’ha escollit al Teatre Principal

concurs don giovanni lacambra

Desenes de joves talents van ser a les proves per entrar al Curs de l’Escola d’Òpera de Sabadell

Un dels participants al concurs, al Teatre Principal / LLUÍS FRANCO

El nom dels futurs protagonistes de Don Giovanni probablement ja està decidit i apuntat en un paper. El jurat del XXVI Concurs Mirna Lacambra ha escollit entre desenes de participants els joves talents operístics que formaran part del Curs de l’Escola d’Òpera de Sabadell. Els seleccionats rebran formació per part de professionals des de finals d’agost fins a octubre per acabar representant l’obra de Mozart al Teatre de la Faràndula.

concurs mirna lacambra sabadell principal

Els seleccionats rebran formació per part de professionals durant dos mesos / LLUÍS FRANCO

concurs mirna lacambra sabadell

Una de les participants de les proves selectives / Lluís FRanco

Per als joves que hagin entrat a formar part del curs, serà una primera gran experiència professional en el camp operístic. Representaran l’obra a finals d’octubre amb la mateixa producció, orquestra, vestuari i decoració que el Don Giovanni programat pel Cicle d’Òpera de Catalunya.

Mirna Lacambra fent de jurat al Principal

La presidenta de l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell, Mirna Lacambra, fent de jurat durant les proves / lluís franco

Jurat del Concurs Mirna Lacambra / Lluís Franco

Jurat del Concurs Mirna Lacambra / Lluís Franco

Les proves selectives es van dur a terme des de dimecres fins a divendres passat al Teatre Principal de Sabadell. Al llarg del matí, va ser el torn dels assajos, mentre que a la tarda es van dur a terme els càstings. Les proves es realitzen des de 1996 i, com sempre, van acollir grans talents per explotar que, molt probablement, d’aquí a un temps faran el salt a la professionalització. Entre el jurat hi havia Mirna Lacambra, cantant i presidenta de l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell i directora artística d’Òpera a Catalunya.

Comentaris
To Top