Ciutat

Tres persones, entre elles un nadó, ateses per un incendi en un habitatge

Una ambulància del SEM, a l’entrada d’Urgències del Taulí, en una imatge d’arxiu / LLUÍS FRANCO
Una ambulància del SEM, davant de les urgències de l'Hospital Taulí

Una dona de 34 anys i el seu nadó de dos mesos van haver de ser atesos el passat divendres per inhalació de fums després que es desencadenés un incendi en un habitatge al passatge del Riu Tort de Sabadell. Els dos van ser traslladats a l’Hospital Taulí amb pronòstic lleu.

A conseqüència del fum, també va haver de ser atès un altre veí de 62 anys que va intentar ajudar en un primer moment a apagar les flames. El foc es va originar passades les 12 del migdia després que comencessin a cremar accidentalment unes cortines de l’habitatge. A la zona s’hi van desplaçar una dotació de Bombers, dues unitats del SEM i una unitat de la Policia Municipal.

Comentaris
To Top