Publicitat
Ciutat

Sabadell rep 250.000 euros per recuperar la Pista Coberta d’Atletisme

La Pista Coberta d’Atletisme de Catalunya, situada a la Zona Esportiva de Sant Oleguer (Sabadell), es començarà a reconstruir l’agost, quatre mesos més tard del previst. L’Ajuntament ha rebut les subvencions de la Diputació de Barcelona (150.000 euros) i del Consell Superior d’Esports de l’Estat (100.000 euros) per instal·lar-hi de nou l’anella peraltada.

La pista es va desmuntar d’urgència l’abril de 2020 per reconvertir-la en un hospital temporal per atendre pacients de coronavirus. L’anella peraltada es va serrar i treure a trossos per posar-hi els llits. Després, ja a l’estiu del 2021, la instala·lació esportiva es va convertir en un centre de vacunació massiva. Les obres tindran un cost de 550.000 euros, cofinançats entre l’Ajuntament, l’Estat i la Diputació de Barcelona.

Pista Coberta Catalunya

La competició d’enguany, sobre una estructura provisional / D.S.

El Govern municipal també espera els diners del Consell Català de l’Esport, organisme de la Generalitat de Catalunya. La institucions municipal i catalana mantenen converses sobre el finançament. L’Ajuntament lamenta haver hagut d’avançar els diners que pertocarien al Govern català però confia desencallar-ho: “N’estem parlant”, assegura el regidor Eloi Cortés.

L’Ajuntament iniciarà les obres a l’agost. Els treballs duraran uns quatre mesos, segons les previsions, i haurien d’arribar a temps per a reprendre la competició amb normalitat el gener de 2023.

Publicitat
Comentaris
To Top