Ciutat

Façana de l’Ajuntament: les obres passen a la banda de Doctor Robert

Les obres de rehabilitació de la façana de l’Ajuntament de Sabadell encaren la segona i última fase amb l’inici dels treballs a la part de la plaça del Doctor Robert.

La bastida ja està instal·lada a Dr. Robert / D.S.

A finals del passat mes de gener va començar l’obra per fer un rentat de cara a la casa consistorial. Les obres es van iniciar tant per la façana de Sant Roc com pels laterals, i ja es troben en la part final.

La previsió és que aquestes tres façanes estiguin enllestides en les pròximes setmanes, entre juliol i agost, de manera que es pugui preparar l’edifici per la Festa Major que serà del 2 al 5 de setembre. La banda de Doctor Robert està previst que estigui acabada durant el mes de setembre.

200.000 euros de sobrecost

L’increment general dels preus de la construcció i la introducció d’alguns canvis al projecte ha provocat un encariment del cost de l’obra valorat en 210.378 euros, segons l’Ajuntament. Així, el pressupost inicial de poc més de mig milió d’euros ha passat a ser, finalment, de 772.433 euros.

Com a conseqüència d’aquesta situació, inicialment s’havia previst substituir les làmines de fusta de les finestres, però s’ha optat per mantenir-les i restaurar-les. En l’increment del cost també s’hi inclou la substitució de les astes de les banderes amb un nou sistema de seguretat, cosa que no estava prevista inicialment.

La rehabilitació de la façana de l’Ajuntament comença aquest gener

Comentaris
To Top