Ciutat

Més panells digitals d’informació a les parades d’autobús

Imatge d'una de les parades d'autobús a Sabadell

Les parades d’autobusos urbans de Sabadell disposaran de 131 nous panells electrònics

Imatge d'arxiu de la parada d'autobús de l'avinguda de Matadepera

Les parades d’autobusos urbans de Sabadell disposaran a partir d’ara de 131 nous panells electrònics amb informació del temps d’arribada. Així ho ha aprovat aquesta setmana la Junta de Govern Local mitjançant el corresponent expedient de contractació, que garanteix les millores amb aquests 131 dispositius.

Del total de nous aparells, 81 estan destinats a la renovació de panells ja existents, mentre que la cinquantena restants suposaran noves instal·lacions, augmentant d’aquesta manera el nombre de parades amb pantalles d’informació.

Com passa en els panells ja instal·lats, es podrà consultar el temps d’arribada, les afectacions del servei o altres informacions de rellevància que puguin millorar l’experiència de l’usuari i facilitar la mobilitat i transport.

La mesura està inclosa en el programa d’ajuts Next Generation a municipis per a la transformació digital i sostenible del transport urbà.

Més enllà de la instal·lació dels nous dispositius, Transports Urbans de Sabadell (TUS) també té previst renovar la pàgina web i actualitzar l’aplicació per a dispositius mòbils perquè aquesta sigui més accessible i diposi de noves funcionalitats. En aquest sentit, l’app permetrà consultar l’hora real de pas de l’autobús, localitzar les parades més properes, informar de quin autobús cal utilitzar per desplaçar-se d’un punt a un altre de la ciutat i tota la informació de les línies i els horaris del servei, entre altres funcionalitats.

Comentaris
To Top