Ciutat

Nou centres cívics de Sabadell obriran durant l’agost

Els equipaments cívics atendran les activitats programades, organitzades per les entitats durant l’estiu

Imatge d'activitats al centre cívic de Can Rull

L’estiu no atura l’activitat a Sabadell. L’ajuntament ha anunciat aquest dimecres que nou centres cívics romandran oberts durant el mes d’agost amb l’objectiu de donar la màxima cobertura a les necessitats que se li puguin presentar a la ciutadania. Així, els equipaments de Can Puiggener, La Creu Alta, Can Deu, Ca n’Oriac, Can Rull, Can Llong-Castellarnau, La Concòrdia, La Creu de Barberà i Torre-romeu seguiran obrint les seves portes de dilluns a divendres, quedant a disposició de tot aquell que ho requereixi.

En aquest sentit, destaquen cinc centres que prestaran servei de matí i tarda. Es tracta dels de Can Puiggener, Can Deu, Ca n’Oriac, Can Rull i la Creu de Barberà. Tots ells acullen el servei d’Espai Jove durant l’estiu.

El consistori recorda que els equipaments cívics atendran les activitats programades, organitzades per les entitats, i els espais relacionals esdevenen un punt de trobada compatible pels usuaris i les usuàries dels centres, en aquests dies de calor.

Paral·lelament, els centres s’han habilitat com a refugis climàtics, oferint espais a la ciutadania per recuperar-se del cansament i la sensació de fatiga produïda per les altes temperatures.

Habilitats refugis climàtics a Sabadell per fer front a l’onada de calor

Comentaris
To Top