Ciutat

Tot a punt per descobrir el cartell de Barraques de la Festa Major de Sabadell

La Comissió de Festes Populars de Sabadell va fer una crida per presentar propostes fins aquest passat dimarts

Sabadell ja escalfa motors per la Festa Major. Després de la presenació del programa aquesta setmana, poc a poc es van coneixent nous detalls que marcaran la primera festivitat sense restriccions des de l’esclat de la pandèmia l’any 2020. Així, un dels secrets millor guardats és el cartell de Barraques d’aquest any, una de les tradicionals cites a la ciutat organitzada per la Comissió de Festes Populars (CFPS).

Aquest dissabte 23 de juliol es farà la presentació oficial del cartell, en un acte que tindrà lloc a la plaça de les Dones del Tèxtil a partir de les 17 h. La Comissió de Festes Populars de Sabadell va fer una crida a començament de mes per obrir les candiatures i que tothom pogués presentar la seva proposta. El guanyador es donarà a conèixer a partir de les 19.30 h, en un acte que s’allargarà fins a mitjanit amb sopar, música i lluïment de foc.

Les candidatures es podien presentar fins aquest dimarts, moment en què es va tancar el termini. Ara, un jurat decidirà aquests dies quin cartell resulta guanyador, un icònic estampat que acompanyarà la celebració.

Miki Núñez, Suu i Beth, a la Festa Major de Sabadell 2022

Comentaris
To Top