Vallès

Desallotjats els treballadors de la seu de Hewlett-Packard a Sant Cugat per un incendi

Zona de l'incendi a Sant Cugat

El foc s’ha originat en una de les naus en un error en el quadre elèctric

Zona de l'incendi a Sant Cugat

Un incendi ha obligat a desallotjar aquest dijous al migdia els 1.300 treballadors de la seu de Hewlett-Packard (HP) a Sant Cugat del Vallès. Els Bombers han rebut l’avís a les 11.45 h i hi han desplaçat quatre dotacions. El foc, que ja estaria controlat, s’hauria originat arran un error al quadre elèctric i hauria afectat una de les naus.

Segons fonts de l’Ajuntament de Sant Cugat, l’empresa ha executat el pla d’evacuació dels treballadors amb èxit sense que s’hagi registrat cap ferit. Les quatre dotacions dels Bombers han rebut el suport de Protecció Civil, la Policia Local de Sant Cugat i dels Mossos d’Esquadra.

Comentaris
To Top