Ciutat

Crida per recuperar el cadell robat a la floristeria Carlota Segalà

La florista Carlota Segalà ha denunciat aquest divendres el robatori de la seva gossa Tara, un cadell de quatre mesos, a la seva pròpia botiga, al carrer de la Borriana, 1 (Centre). La sabadellenca ho ha denunciat als Mossos d’Esquadra i fa una crida perquè si algú la troba o en sap alguna cosa es posi en contacte amb ella o amb l’establiment, a través de les xarxes socials o els telèfons 937 27 82 67 i el 609 887 722. Ofereix una recompensa de 500 euros.

Segalà, amb la Tara / CEDIDA

El cadell és un fox terrier de color blanc, marró i negre, porta xip i si algú el trasllada al veterinari constarà com a robat, confia Segalà, que lamenta que “m’han robat la meva medicina”. La Tara té quatre mesos, fa dos que viu amb la florista i és tan petita que “només feia tres dies que caminava”. Fins ara anava en cotxet.

Carlota Segalà era aquest divendres al matí fent els rams de flors d’una església. A la botiga hi havia una companya seva, que ha rebut la visita d’unes clientes que li han demanat un ram. Mentre el preparava, Segalà assegura que és quan aquestes persones han tret el collar de la gossa i “se l’han endut a braços”. El que no s’han endut és el ram. La florista lamenta que “me l’han robat de dins, és molt fort”.

La gossa Tara, a casa seva / CEDIDA

Segons la sabadellenca és impossible que s’hagi perdut perquè el cadell per si sol no es pot treure la cadena. “No s’ha perdut perquè era una tanca de ferro”, afirma.

/ CEDIDA

Comentaris
To Top