Ciutat

Decomissen prop de 400 plantes de marihuana en dos dies a Sabadell

Els fets s’han produit a un local de Gràcia i a un domicili del centre de la ciutat

Intervenció dels Mossos / Imatge d'arxiu

Aquesta setmana s’han produït dues intervencions dels Mossos contra plantacions de marihuana a Sabadell. La primera va succeir dimecres al barri de Gràcia, on els agents van decomissar 200 plantes. L’endemà se’n van obtenir 180 en un domicili del centre.

En ambdues actuacions s’han realitzat diligències judicials per delictes contra la salut pública. Al segon cas també s’ha denunciat defraudació del fluid públic, ja que els Mossos van detectar una connexió fraudulenta d’electricitat.

Aquestes intervencions se sumen a un seguit de registres destinats a combatre la producció i venda de marihuana. Les més recents, realitzades els últims mesos, van acabar amb l’obtenció de 600 i 1706 plantes respectivament.

Comentaris
To Top