ESPORTS

Daniel Salinas, campió d’Espanya sub-14 d’escacs

El sabadellenc Daniel Salinas

El sabadellenc Daniel Salinas, jugador del club d’escacs Colón Sabadell Chessy, s’ha proclamat campió d’Espanya d’escacs ritme ràpid en la categoria sub14, en el campionat estatal disputat a Salobreña (Granada).

El jove jugador, que compta amb beques de tecnificació tant de la Federació Espanyola com de la Federació Catalana, va aconseguir el campionat gràcies al desempat final, aconseguint un total de vuit punts en les nou rondes disputades, amb set victòries i dues taules.

Entrenat pel Mestre Internacional Lázaro Lorenzo de la Riva, el sabadellenc ja compta amb nombrosos títols d’àmbit català i estatal. Ha estat campió de Catalunya d’escacs ràpids durant sis anys de forma consecutiva 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 i 2021; campió de Catalunya d’escacs ritme tradicional (2018, 2019, 2021), i campió d’Espanya d’escacs ritme ràpid el passat 2019.

Comentaris
To Top