Ciutat

El carrer Major, pacificat en el seu primer tram

Les obres de pacificació del primer tram del carrer Major de la Creu Alta ja han finalitzat. En concret, s’ha transformat la seva fisonomia en passar a ser de plataforma única en el tram entre els carrers de Lluís Carreras i Sant Isidre.

El carrer Major, pacificat en el seu primer tram

Amb aquesta reforma s’ha volgut fer coincidir el nivell de cota de la vorera amb la calçada, de manera que és més fàcil transitar-hi i, alhora, s’ha connectat el carrer amb la plaça de forma contínua. En un comunicat, l’Ajuntament destaca que, així, el barri de la Creu Alta ha guanyat un espai accessible adjacent a la plaça, el qual ha passat a ser de prioritat invertida a favor dels vianants, alhora que es garanteix l’accés dels vehicles als guals.

Pel que fa al trànsit que fins ara ha circulat per aquest tram, ho podrà continuar fent pel carrer de Lluís Carreras en direcció nord i sud. D’aquesta manera, el consistori afirma que la connectivitat de la zona està garantida.

Pla integral

Aquesta millora es troba emmarcada dins el pla de reparació de ferms i voreres que va començar la segona quinzena de març i que s’espera que duri sis mesos.

A més, pel que fa a les voreres, en els darrers mesos s’està treballant també als carrers de la República, de Jesús, i a la plaça d’Espanya. Al projecte també s’hi inclouen els carrers de la Rosa, Oliver Bujaruelo, Pardo Bazán, carretera de Molins de Rei i la de Prats del Lluçanès. Respecte als ferms es vol reparar el paviment de les calçades a carrers com Feliu Elies, Llaberia, Mulleres, Pedraforca, Cadí, Albarrasí, Gibraltar, de la Vinya, las Navas, Antoni Gaudí, Fra Juníper Serra, Josep Miquel, Sant Pius X, Ramon Llull, Sant Sebastià, Sant Joan, Dr. Puig i Colom. L’actuació s’emmarca en tot un conjunt d’accions per arranjar diferents carrers als 7 districtes de la ciutat, que comportaran una despesa global de 900.000 euros.

Comentaris
To Top