ESPORTS

Míchel té la clau per a l’arribada del jove Monjonell a Sabadell

Monjonell, celebrant un gol amb el Girona FC / GIRONA FC

Amb l’adeu del central i capità del Centre d’Esports Sabadell, la direcció esportiva ja treballa a buscar un relleu per a Aleix Coch. El més posicionat per fer tàndem o trident amb Molina i Morgado és el jove jugador del Girona FC, Eric Monjonell Monju. Des de fa diversos mesos, el secretari tècnic Jaume Milà ha seguit la pista del jove jugador barceloní de vint anys, per incorporar-lo en qualitat de cedit. Però, de moment, Monju continua en dinàmica del primer equip, fent la pretemporada a les ordres del tècnic Míchel, mostrant un gran nivell en el darrer amistós davant l’Andorra.

El Sabadell és el més ben posicionat a la cursa per incorporar el central, i només la decisió de Míchel de comptar amb ell per a la primera plantilla gironina evitaria la seva arribada. En les pròximes dues setmanes es coneixerà el desenllaç final.

El pròxim, un lateral dret

D’altra banda, i pel que fa al reforç d’altres posicions, la direcció esportiva està a punt de tancar l’arribada d’un lateral dret, que es podria oficialitzar aquest cap de setmana, amb experiència a la categoria. De moment, tot i que Gerard Escoda va reconèixer l’interès per comptar amb els serveis d’Aitor Pascual, el pròxim moviment, més enllà d’oficialitzar, aquest divendres, Armando Corbalán –onzè fitxatge, lateral dret provinent de l’UCAM Murcia–, no serà el del retorn de l’exarlequinat a la Nova Creu Alta.

Comentaris
To Top