ESPORTS

Joanet, Dieste i Juanmi, presentats a la seu històrica del Banc Sabadell

Els tres fitxatges, a la seu històrica del Banc Sabadell / LL. FRANCO

La seu històrica del Banc Sabadell, a la plaça Sant Roc, ha estat l’escenari per presentar en societat tres nous fitxatges del Centre d’Esports SabadellJoanet López, Christian Dieste i Juanmi Carrión–. L’acte de presentació ha comptat amb la presència de Carles Miquel, director territorial al Vallès Occidental de l’entitat financera; el director general del club arlequinat Bruno Batlle, i el director esportiu Gerard Escoda.

Joanet López, de vint-i-tres anys i provinent del Lleida Esportiu, ha explicat que venir al Sabadell és “una oportunitat” per poder fer un “salt endavant” en la seva carrera esportiva. Amb un físic portentós i amb qualitat amb la pilota els peus, segons ha declarat Escoda, l’internacional amb Guinea Equatorial arriba per “jugar on em demani el míster, ja sigui en la posició del 6 o del 8”.

Per la seva part, Christian Dieste, el màxim golejador amb divuit dianes a la Segona Federació, arriba amb el repte personal de conèixer quin és el seu sostre i amb plena confiança d’apropar-se als registres de la temporada passada amb el Tarazona: “Serà complicat repetir-ho, però l’ambició i la il·lusió és màxima”, ha detallat el davanter aragonès, qui firma per dues temporades.

En darrer lloc, el lateral esquerre Juanmi Carrión ha assegurat que la competència amb Eudald Vergés no el preocupa i que serà Gabri Garcia qui acabi decidint. Amb un bon toc de pilota i un ampli recorregut, Carrión espera consolidar-se al carril esquerre: “És una oportunitat brutal per a mi. Soc molt treballador i espero que tots remem en la mateixa direcció”.

Publicitat
Comentaris
To Top