Ciutat

Sabadell, en alerta per pluja intensa aquest divendres

El Servei Meteorològic de Catalunya preveu xàfecs intensos que podran superar els 20 l/m2 en 30 minuts

Imatge d'arxiu d'un dia de pluja a Sabadell

Protecció Civil de la Generalitat ha activat l’alerta del Pla Inuncat davant la previsió de pluges intenses aquest divendres a la tarda a Sabadell i al Vallès Occidental en general. El Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) preveu xàfecs intensos, que podran superar els 20 l/m2 en 30 minuts a tot Catalunya excepte les comarques de l’Alt Pirineu i Aran i les Terres de l’Ebre a partir del migdia i fins al vespre. Les pluges podran anar acompanyades de tempesta i localment de pedra i de ratxes fortes de vent.

Protecció Civil de la Generalitat recomana precaució en la mobilitat per les zones que es puguin veure afectades aquest episodi de precipitacions, i també en les activitats a l’aire lliure. En aquest sentit, demana evitar aparcar el vehicle en rieres o punts subterranis inundables, i no travessar mai rius o rieres si baixen amb aigua, sobretot a les zones on s’esperen intensitats i acumulacions més importants. La ciutat ja es va veure afectada divendres passat per un episodi d’intenses pluges, que van provocar diverses incidències per culpa de la intensitat de l’aiguat.

Comentaris
To Top