Publicitat
Vallès

Detingut un home a Sant Cugat amb més de 150.000 euros al cotxe

En la detenció, un agent de la policia local ha resultat ferit lleu

Imatge d'arxiu de cotxes de Policia Local a Sant Cugat

La policia local de Sant Cugat ha detingut un home aquesta matinada amb més de 150.000 euros en metàl·lic al maleter del cotxe. Segons ha avançat el TOT Sant Cugat, la policia local ha detectat el sospitós al carrer Major i l’ha intentat aturar després que cometés una infracció de trànsit.

Un cop havia quedat aturat, l’home ha intentat fugir, però ha acabat detingut pocs instants després. Els agents han trobat al vehicle, de matrícula francesa, un total de 150.965 euros amb bitllets de diferents quantitats. En la detenció, un agent de la policia local ha resultat ferit lleu. El detingut, també de nacionalitat francesa, està a l’espera de passar a disposició del jutge.

Publicitat
Comentaris
To Top