ESPORTS

Sensacions immillorables per afrontar l’Europeu

Maica Garcia, celebrant un gol davant Israel / cedida (rfen)

El test previ abans del campionat d’Europa a Split (Croàcia) no hauria pogut acabar amb més bones sensacions, després d’aconseguir cinc victòries en cinc partits, a la Sardinia Cup.

La selecció espanyola, integrada per cinc waterpolistes de l’Astralpool Club Natació Sabadell, Laura Ester, Maica Garcia, Judith Forca, Irene González, Nona Pérez, van cloure la seva estada a terres sardes amb triomfs davant combinats de primera línia mundial com els Països Baixos, Grècia, Hongria o el jugat el passat diumenge davant Itàlia. Precisament, davant les italianes, la sabadellenca Judith Forca es va erigir en la gran protagonista en liderar el triomf amb tres dianes, màxima golejadora del partit.

Ara, a poc menys de dues setmanes per a l’inici de l’Europeu a Croàcia, les cinc waterpolistes sabadellenques i els tres pròxims fitxatges de l’entitat sabadellenca –Paula Leitón, Bea Ortiz i Elena Ruiz–  seguiran la seva preparació per intentar revalidar el títol obtingut el passat  2020 a Budapest.

Estats Units es creua en el camí

D’altra banda, el jove trident sabadellenc, també waterpolistes del Club Natació Sabadell, Mar Carrasco, Irene Casado i Marina Serrano, van quedar fora de la lluita per les medalles en el Mundial juvenil, que s’està disputant a Belgrad (Sèrbia). Tal com va passar amb el combinat nacional absolut, la selecció dels Estats Units es va tornar a creuar en el camí d’Espanya, aquesta vegada als quarts de final (9-13), per deixar sense cap opció de revalidar el títol del passat 2018.

Ara, després de superar els Països Baixos (8-9), lluitaran per acabar entre els cinc primers classificats.

Comentaris
To Top