Publicitat
ESPORTS

Irene Jurado, del CPA Sabadell, campiona de Catalunya benjamí

La sabadellenca, de nou anys, amb el títol de campiona / CEDIDA

La jove sabadellenca Irene Jurado, del Club Patinatge Artístic Sabadell, s’ha proclamat campiona de Catalunya en categoria benjamí en la modalitat lliure. La cita, disputada al pavelló de La Draga, a Banyoles, ha estat organitzada, conjuntament, entre el Comitè Català de Patinatge Artístic i els clubs CPA Banyoles i el CPA Cornellà del Terri. La resta de calaixos del podi el van ocupar dues patinadores del CPA Caldes d’Estrac: Amy Isern, en segon lloc, i Aina Fargas, en tercer lloc.

Jurado, de tan sols nou anys, està entrenada per la Cristina Gibaja, la Sara Castillo i el Toni Garcia. Des dels quatre anys entrena al Pavelló Municipal d’Esports de Sol i Padrís, a Sabadell, i amb només dos anys de competició ja s’ha alçat amb el guardó de campiona de Catalunya.

Més de 120 patinadors

Des del 1971, el Club Patinatge Artístic Sabadell forma esportistes en el món del patinatge artístic. Actualment, l’entitat sabadellenca està integrada per més de 120 patinadors i patinadores, dividits entre les diferents modalitats de patinatge, com la individual lliure o en grups (xous).

Publicitat
Comentaris
To Top