Ciutat

Una família nombrosa de senglars s’aplega a l’entrada de Sabadell

porcs senglars

Tenint en compte la proximitat de la carretera, cal extremar la prudència per evitar accidents

Ja no ens estranya tant veure porcs senglars en entorns urbans. En els darrers anys, la sobrepoblació d’aquests animals ha provocat que en veiem de tant en tant per les ciutats, sobretot pels voltants. Encara en vam poder observar més després del confinament, ja que els senglars s’havien acostumat a l’absència de persones pels carrers.

Un vídeo a les xarxes socials mostra torna a mostrar un grup de senglars d’expedició per Sabadell. En aquesta ocasió, a la rotonda d’entrada a la ciutat per la B-124, des de Castellar del Vallès. N’hi ha un bon grapat, una família nombrosa de senglars que s’espanta pel clàxon d’un vehicle. En aquests casos, tenint en compte la proximitat de la carretera, cal extremar la prudència al volant per evitar accidents.

Comentaris
To Top