Ciutat

Sabadell, en prealerta per pluges que poden ser intenses aquest dimecres

Les precipitacions poden superar els 20 litres per metre quadrat en només 30 minuts i poden anar acompanyades de tempestes i pedra

La pluja, que fa dies que és protagonista a Catalunya, ha vingut per quedar-se. La mostra és que durant aquest dimecres hi haurà fins a 28 comarques en perill per ruixats intensos, una d’elles, el Vallès Occidental. Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, les precipitacions poden superar els 20 litres per metre quadrat en només 30 minuts i poden anar acompanyades localment de tempestes i pedra.

Protecció Civil recomana a la ciutadania molta precaució en la mobilitat per les zones que poden veure’s més afectades durant aquest nou episodi de precipitacions.

Pla Inuncat activat

El Pla especial d’emergències per inundacions de Catalunya, l’INUNCAT, ja ha estat activat. Constitueix un pla especial amb finalitat de disposar d’una planificació d’emergències que permeti afrontar i gestionar eficaçment les incidències i emergències que es puguin produir per inundacions.

Comentaris
To Top