Publicitat
Ciutat

L’espectacular vídeo de la tempesta elèctrica a Sabadell

La forta pluja d’aquest dimecres a Sabadell va venir acompanyada d’una tempesta elèctrica que va ser visible des de molts punts de la ciutat

Aquest dimecres Sabadell va ser l’escenari d’un bon xàfec que va començar a les 18.30 h i es va allargar fins al vespre. La forta pluja va venir acompanyada d’una tempesta elèctrica que va ser visible, sobretot entre les 20 h i les 23 h, des de molts punts de la ciutat. El festival de llamps i trons va deixar una estampa espectacular al cel de Sabadell, que s’anava il·luminant cada pocs minuts.

El sabadellenc Iván Martínez va enregistrar un vídeo des del carrer de Samuntada, a Sant Oleguer, on s’aprecia una cadena de llamps que s’entrelliguen els uns amb els altres formant una autèntica exhibició de llum i color damunt del cel nocturn de la ciutat.

Publicitat
Comentaris
To Top