Ciutat

Les fortes pluges colpegen, finalment, Sabadell

La previsió s’ha complert. A les 18:30 h d’aquest dimecres, un intens aiguat ha caigut a la ciutat, obligant a obrir els paraigües

El Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat) havia anunciat aquest dimarts, que s’apropava un front de fortes pluges que havien d’afectar Sabadell i gran part del Vallès Occidental. La previsió s’ha complert, tot i que principalment no ho semblava: el ruixat havia d’arribar durant el matí i va acabar arribant unes hores més tard. A les 18:30 h, un intens aiguat va començar a caure a la ciutat, obligant a obrir els paraigües dels sabadellencs que ja estaven previnguts per si finalment queia el ruixat. Les precipitacions han deixat 13,7 litres per metre quadrat al municipi.

Afectacions a la Gran Via

Les pluges van inundar un dels ponts de la Gran Via de Sabadell, concretament el setè, que va quedar impracticable després que s’hi hagi acumulat un toll d’aigua. Els vehicles van haver de passar pels laterals de la via per a continuar amb el seu trajecte. En punts de la ciutat va produir-se la caiguda de troncs o parts de l’arbrat, com mostra aquest usuari de Twitter, al carrer de la Ginesta.

Comentaris
To Top