Ciutat

Un conductor que triplicava la taxa d’alcohol xoca amb un motorista

El conductor de la motocicleta de 52 anys, va resultar ferit lleu, havent de ser traslladat al CUAP Sant Fèlix

Aquest dimecres a la tarda es va produir un accident de trànsit prop de la ronda d’Orient de Sabadell després que una furgoneta i una motocicleta topessin a la cruïlla del carrer Santiga amb el carrer Montcada. Com a conseqüència del xoc, el conductor de la motocicleta de 52 anys, va resultar ferit lleu, havent de ser traslladat al CUAP Sant Fèlix.

El conductor de la furgoneta, de 59 anys, va donar positiu a les proves d’alcoholèmia amb un resultat de 0,80 mg/l, triplicant la taxa màxima permesa genèrica, que és de 0,25 mg/l. Després de les proves, es van realitzar diligències judicials per un delicte contra la seguretat viària i es va immobilitzar el vehicle.

Comentaris
To Top