Publicitat
Ciutat

Activada l’alerta de l’Inuncat per pluges intenses a Sabadell

Protecció Civil recomana a la ciutadania molta precaució en la mobilitat i també en les activitats a l’aire lliure

Protecció Civil de la Generalitat ha activat aquest dijous l’alerta del Pla Inuncat per la previsió de pluges a Sabadell i a gran part del territori a partir del migdia i fins a la nit. El Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) preveu xàfecs intensos, que podran superar els 20 l/m2 en 30 minuts a tot Catalunya i especialment a les comarques centrals, Vallesos i comarques gironines a la tarda. Ja de cara al vespre, els xàfecs es traslladaran sobretot a la meitat sud del territori. Les pluges podran anar acompanyades de tempesta i fenòmens de temps violent (fort vent, calamarsa, esclafits o tornados).

Protecció Civil recomana a la ciutadania molta precaució en la mobilitat per les zones que es puguin veure afectades per aquest episodi, i també en les activitats a l’aire lliure. En aquest sentit, avisa que cal evitar aparcar el vehicle en rieres o punts subterranis inundables, i no creuar mai rius o rieres si baixen amb aigua, sobretot a les zones on s’esperen intensitats i acumulacions més importants.

Publicitat
Comentaris
To Top