Publicitat
Vallès

El fantasiós videoclip de Coldplay gravat ben a prop de Sabadell

Les imatges acompanyen la reeixida cançó ‘My Universe’, de l’àlbum ‘Music of the Spheres’

Els components de la banda anglesa van gravar un nou tema musical el dijous passat / CEDIDA

Els britànics Coldplay són la sensació musical del moment, tal com ha demostrat l’allau de seguidors que ha col·lapsat els portals per aconseguir una entrada pels concerts de Barcelona. La banda anglesa de pop rock tocarà a l’Estadi Olímpic el 24, 25, 26 i 27 de maig del 2023. De fet, la tercera i la quarta de les actuacions, el dissabte i diumenge, no estaven inicialment previstes, però el grup les ha anunciat després de l’èxit esclatant de la gira.

Gairebé mig milió de persones s’han acumulat a la cua per a comprar una entrada. El dimecres el servei de venda va quedar col·lapsat, per la qual cosa es va anunciar l’actuació del dia 27 de maig. Dijous ha tornat a passar el mateix, i el grup ha sumat la quarta actuació de la gira a Barcelona.

Una curiositat que agradarà als sabadellencs més fanàtics de Coldplay és que un dels seus darrers videoclips està gravat ben a prop nostre, al Vallès Occidental. És futurista i fantasiós i acompanya la reeixida cançó My Universe, de l’àlbum Music of the Spheres. El videoclip es va gravar el juliol del 2021 a les antigues piscines de Castellnou de Can Mir a Rubí. Més de 227 milions de persones ja han vist el vídeo a Youtube.

Aquell dia, la seguretat envoltava el recinte per evitar que cap veí hi entrés. Així i tot, van ser molts els qui es van apropar per veure què s’estava gravant. Un d’ells, membre de la comunitat de lectors de La Vanguardia, va aconseguir fer diverses fotografies de l’espai de rodatge, on hi havia els components de Coldplay i tot l’equip tècnic.

Un anunci de Ronaldinho

Les antigues piscines de Castellnou han estat l’escenari de videoclips com Trumpets, de Sak Noel i Sean Paul, un anunci protagonitzat per Ronaldinho l’any 2012 o un videoclip del raper SoniOne l’any 2013. Avui dia, però, gairebé quaranta anys després de la clausura de les instal·lacions, l’espai és un pol d’atracció per a diversos col·lectius com els grafiters, els skaters o els músics. També hi ha molta llegenda negra entorn aquestes piscines.

Publicitat
Comentaris
To Top