Publicitat
Ciutat

Una andana 9 i 3/4 amb direcció Hogwarts a Sabadell?

A Sabadell ha aparegut una representació d’una de les escenes més mítiques de la mundialment coneguda saga de Harry Potter

La mítica andana 9 i 3/4 de la saga Harry Potter de J.K. Rowling a Sabadell / Víctor Castillo

Ja tens la vareta, l’òliba i l’equipatge preparat per anar a estudiar a Hogwarts, la més prestigiosa escola de màgia i fetilleria? El tren màgic fa parada a Sabadell, a la nova andana 9 i 3/4 de la ciutat, i ja t’espera per endinsar-te en la fantàstica història de Harry Potter (sempre que no siguis un muggle). Només et cal valentia i una mica de bruixeria per a travessar la paret de maó que separa el món no màgic, dels sortilegis i encantaments del planeta de J.K. Rowling.

La misteriosa andana 9 i 3/4 que ha aparegut a Sabadell / D.S.

On ha aparegut?

La representació de l’escena, que apareix per primera vegada a Harry Potter i la Pedra Filosofal, està ubicada a la Creu Alta. A l’avinguda Onze de Setembre, número 78. Concretament, s’amaga dins d’una botiga recentment estrenada a Sabadell destinada a la de venda d’articles de col·lecció, el Losers Club (en honor al grup d’amics de la pel·lícula It). Un reclam que encantarà als sabadellencs més fanàtics del bruixot, que no tardaran gaire a fer-se una fotografia per compartir a les xarxes socials. Una notícia que arriba pocs dies abans de la Festa Major 2022 de Sabadell: on el bruixot Harry Potter també tindrà protagonisme.

La reconstrucció ens fa pensar automàticament en Londres, on hi ha una representació molt similar, precisament a l’estació de King’s Cross, on va ser rodada l’escena de la pel·lícula.

La representació que hi ha a Londres, a l’estació on va rodar-se l’escena / Cedida

Publicitat
Comentaris
To Top