ESPORTS

L’OAR Gràcia Sabadell femení jugarà la final de la Supercopa

OAR-Sant Quirze femení
Alegria de les jugadores de Carol Carmona després de guanyar el derbi contra el Sant Quirze / Lluís Franco

L’OAR Gràcia femení serà a la final de la Supercopa de Catalunya d’handbol en superar el Sant Quirze a la semifinal per 36-30. El seu rival serà el BM Granollers que es va imposar amb comoditat el Sant Vicenç per 16-31. El partit decisiu per al títol es jugarà a Martorell aquest dilluns a les 19 hores.

L’estrena del nou parquet al pavelló de Gràcia va anar acompanyada de l’èxit del conjunt verd-i-blanc i de la bona assistència de públic. En condicions normals el Sant Quirze hauria tingut paper de favorit per ser de superior categoria, però els seus escassos quatre dies de pretemporada jugaven, a priori, a favor d’un Gràcia amb més càrrega de treball i havent disputat tres amistosos previs. A l’hora del partit aquest factor ha estat determinant. El conjunt de Carol Carmona s’ha mostrat per sobre a nivell físic i d’intensitat i cohesió defensiva, la qual cosa li ha permès sortir sovint en contracops efectius.

Gran inici

El Gràcia ha obert marge aviat, en una fase golejadora de la nouvinguda Mireia Pascual, i no ha cedit mai la davantera. L’11-6 als 15 minuts evidenciava la superioritat local en aquells instants, però el Sant Quirze ha sabut reaccionar i ha reduït la diferència a la mínima expressió a prop de la mitja part (15-14). Aquest marcador ajustat no ha durat gens perquè el parcial 4-0 l’ha transformat en el 19-14 del descans.

oar-sant quirze

Una acció d’atac del conjunt gracienc davant el Sant Quirze / Lluís Franco

A la segona part el Sant Quirze ha intentat recuperar opcions peró sense tenir-ne possibilitats. Els 30 minuts, intensos i de desgast per la forta calor, han tornat a tenir en el Gràcia l’equip dominador, amb un màxim avantage de 8 gols. El 36-30 definitiu li dona accés a la final en què serà molt complicat fer saltar la sorpresa contra un rival de la màxima categoria. El partit, tanmateix, serà un bon test per a un Gràcia que aspira a millorar considerablement el sisè lloc de la temporada anterior.

Comentaris
To Top