Publicitat
Ciutat

VÍDEO: Un helicòpter dels Mossos, sorprès per la tempesta a l’Aeroport

L'helicòpter, aterrant a l'Aeroport de Sabadell / CEDIDA (@FlightRadarCAT)

La forta tempesta d’aquest dimecres a Sabadell, afectant vehicles, arbres i mobiliari urbà, especialment al sud de la ciutat, també va deixar rastre del seu pas per l’Aeroport de la ciutat. Segons es pot apreciar en el vídeo, enregistrat des de les instal·lacions de l’Aeroclub sabadellenc, un helicòpter dels Mossos d’Esquadra intentar aterrar davant les fortes ratxes de vent i pluja que van afectar l’aeròdrom sabadellenc, com queda demostrat amb les taules i les cadires del bar-restaurant de l’Aeroport. La peripècia del pilot, controlant en tot moment l’aeronau, va evitar qualsevol accident.

VIDEO: Un temporal destrossa cotxes i tomba arbres a Sabadell

Publicitat
Comentaris
To Top