Ciutat

VIDEO: Un temporal destrossa cotxes i tomba arbres a Sabadell

A Sabadell, alguns arbres han caigut sobre vehicles aparcats al carrer Pardo Bazan, al barri de Campoamor i al Centre

Branques i arbres caiguts a terra o sobre els vehicles. Fanals i mobiliari urbà malmesos i afectacions al trànsit. Els Bombers de la Generalitat i la Policia Municipal han rebut al llarg del dimecres alguns avisos per danys materials que han afectat especialment el sud de Sabadell.

Segons fonts municipals, han caigut arbres o branques al carrer de Calders, amb la carretera de Mollet i al sud de la ciutat, al Carrer de Campoamor, el carrer de Goya, Pardo Bazán i Leonardo Da Vinci i a la plaça de Picasso. S’ha produït un episodi de fort vent, especialment al sud de la ciutat i a la zona de l’aeroport. “L’Ajuntament hi està treballant”, apunten fonts municipals.

La pluja va arribar amb força a molts municipis del Vallès Occidental. Sant Quirze, Cerdanyola i Sant Cugat van ser dels més afectats. La tempesta també va provocar la caiguda de diversos arbres i la inundació d’algunes zones en diverses localitats vallesanes. A Sabadell, alguns arbres han caigut sobre vehicles aparcats al carrer Pardo Bazan, al barri de Campoamor, o al Centre, sense que s’haguessin de lamentar danys personals.

Al carrer de Campoamor, els arbres han quedat malmesos / CEDIDA

També a Barberà del Vallès hi ha hagut automòbils que s’han vist malmesos:

Comentaris
To Top