ESPORTS

La XXIII edició del Ral·li de la Llana supera els 100 inscrits

La presentació del Ral·li s'ha celebrat a les instal·lacions del patrocinador principal, Autosi / DS

El Motor Club Sabadell ha presentat aquest vespre a les instal·lacions d’Autosi la XXIII edició del Ral·li de la Llana Ripollès Trofeu Autosi que se celebrarà el pròxim dia 17 de setembre a Ripoll, per segona edició consecutiva.

Enguany, més d’un centenar de vehicles, alguns vinguts de França, prendran part d’una prova que comptarà amb nova direcció, la terrassenca Ana Cazorla. Els vicepresidents Edu Fores i Joan Moles han explicat els detalls d’aquesta nova edició en la qual destaca l’esforç que l’entitat ha fet per garantir la seguretat de pilots i espectadors.

Entre les iniciatives per millorar la seguretat el Ral·li tindrà 150 persones destinades a aquest objectiu i un grup de WhatsApp específic, anomenat Safe Rally, pel qual la direcció del Ral·li anirà informant constantment els espectadors.

Comentaris
To Top