Publicitat
ESPORTS

La Cursa Popular de la Festa Major recupera la seva essència

Cursa Popular
Es podrà veure de nou la tradicional sortida multitudinària / Ll. Franco

L’estrella esportiva. Després d’un any sense celebrar-se i el passat amb moltes restriccions i un model atípic, la Cursa Popular, amb totes les seves modalitats, torna amb força. El ritme d’inscripcions és força elevat i encara que s’haurà d’esperar a última hora, tot apunta que es podria superar el rècord de participació de més de 3.300 inscrits de l’any 2019.

De fet, la Cursa recupera la seva essència que l’ha convertit en la gran estrella del programa esportiu de la Festa Major. Ja no es tracta de competir –que també ho fan sobretot els participants a la Mitja Marató o la prova de 14 km– sinó de compartir sensacions amb familiars o amics i viure el color de la ciutat amb un regust saludable durant els 7 quilòmetres de la Popular.

La Covid va anul·lar la Cursa del 2020 i l’any passat es va celebrar una edició qualificada com la més atípica de la història. Amb moltíssimes restriccions. Una limitació a 800 participants i un circuit excepcional de només 5 quilòmetres a Can Gambús amb sortides esglaonades.

Màxims al·licients

L’Associació Esportiva de la Mitja Marató de Sabadell, conjuntament amb l’Ajuntament, s’han proposat recuperar l’esperit de la Cursa prepandèmia. A partir de les 9 del matí, la zona del Passeig de Sol i Padrís respirarà atletisme, convivència i tornarà a viure aquella escena icònica de la sortida multitudinària.

La Cursa Popular arriba a la seva 43a edició mentre la Mitja Marató compleix el seu 15è aniversari i la Cursa dels 14 km el seu vuitè any. Tampoc faltarà la Cursa infantil. Es recupera el circuit tradicional amb sortida des de Sol i Padrís i el pas habitual per l’Avinguda Barberà, Horta Novella, Gràcia, Ronda Zamenhof, Via Massagué o la Rambla. Torna la Cursa de sempre.

Publicitat
Comentaris
To Top