ESPORTS

La Cursa Popular baixa la participació, però continua sent la ‘reina’ esportiva de la Festa Major

La sortida multitudinària. Una de les imatges del matí una vegada més / LLUÍS FRANCO

La prova reina de l’esport sabadellenc a la Festa Major ha tornat a tenir un gran pes en el programa amb la cursa popular, els 14 quilòmetres, la Mitja marató i la prova infantil. Les previsions no s’han complert i la participació ha baixat respecte l’última cursa prepandèmica. Hi ha hagut més de 2000 participants, lluny dels 3300 del 2019 tot i que segueixen sent molt bones xifres.

Amb un recorregut que començava a Sol i Padrís passant per diversos punts de la ciutat, l’ambient familiar i acollidor amb persones de totes les edats ha estat el denominador comú de tot el matí.

Les famílies amb els més petits demostrant que la Cursa és cosa de tots. // Lluís Franco

Els guanyadors de la Cursa Popular han estat Salah Eddine en categoria masculina i Maite Ríos en la femenina. Amb més de 1200 inscrits ha tornat a ser, amb escreix, la categoria predominant. Els guanyadors dels 14 quilòmetres han estat Dani Bordallo en categoria masculina i la sabadellenca Maria Benito en la femenina.

A la prova més dura, la Mitja marató, hi han participat prop de 350 persones. El primer lloc masculí l’ha aconseguit Gerard De Antonio, que està preparant la marató de València al desembre i s’ha mostrat molt content. “Estic molt satisfet, no m’esperava guanyar. És la segona vegada que vinc a la mitja de Sabadell i m’agrada molt com està organitzada”. L’han seguit al podi Rubén Crespo i el sabadellenc Carles Montllor. Com a anècdota, ha participat el president del Centre d’Esports, Esteve Calzada, amb la samarreta arlequinada, qui ha acabat amb un temps de dues hores justes.

El guanyador de la mitja marató, Gerard Be Antonio. //Lluís Franco

El guanyador de la mitja marató, Gerard De Antonio. //Lluís Franco

En la categoria femenina, el primer lloc se l’ha emportat la paraguaiana Miryam Paredes. L’han seguit Vanessa Olmos i Mercè Puigdueta.

La jornada s’ha tancat amb mes cerimònies d’entrega de premis i amb un ambient festiu, familiar i esportiu com és habitual a la Cursa Popular i que atrau tant a tothom tot i el pas dels anys.

Comentaris
To Top