Ciutat

Diverses detencions a Sabadell per furts durant la Festa Major

Almenys dues dones a la zona de l’Eix Macià com a pressumptes autores de furts de diversos telèfons mòbils

La Policia Municipal de Sabadell ha realitzat aquesta Festa Major diverses detencions en alguns espais amb gran concentració de gent. Segons han confirmat a través de les xarxes, almenys dues dones van ser detingudes a la zona de l’Eix Macià com a pressumptes autores de furts de diversos telèfons mòbils.

Paral·lelament, el cos policial també ha informat que durant la nit d’aquest diumenge va detenir un home per la presumpta estrebada d’una cadena d’or a un jove.

“Ni te n’adones”

Una testimoni explica que tant ella, com la seva amiga, van ser víctimes d’un furt durant un dels concerts a l’Eix Macià. “Ni ens vam adonar”, relata, “quan vam mirar a la butxaca, el mòbil ja havia desaparegut”. La víctima assegura que “no entenc ni quan ni com va ser” i recorda que “en aquest tipus de celebracions mai pots abaixar la guàrdia.”

Publicitat
Comentaris
To Top