Publicitat
Vallès

Més atur al Vallès Occidental el mes d’agost

Badia del Vallès continua sent el municipi amb la taxa d’atur més elevada de la comarca

L’agost ha finalitzat amb 46.772 persones aturades al Vallès Occidental. Respecte del mes de juliol, l’atur s’ha incrementat un 3%, amb 1.377 persones desocupades més. A la comarca, igual que a Catalunya, l’atur acostuma a augmentar a l’agost, tret de l’any 2021, quan va caure un 2%.

Badia del Vallès continua sent el municipi amb la taxa d’atur més elevada de la comarca (16,54%). En canvi, els municipis amb la menor taxa d’atur són Matadepera (3,60%), Sant Cugat del Vallès (5,34%) i Sant Quirze del Vallès (6,51%), respectivament.

L’atur creix per segon mes consecutiu a Sabadell: 363 desocupats més a l’agost

Publicitat
Comentaris
To Top