Oci i cultura

VÍDEO: El Triquell avança com serà la seva primera cançó a l’acte del Diari de Sabadell

Tal com va avançar l’artista d’Eufòria, serà “contundent i anirà directa a la jugular”

El Triquell, a l'acte del Diari de Sabadell | Victor Castillo

Un dels titulars que el Triquell va deixar a l’acte de Festa Major del Diari de Sabadell és com serà la primera cançó que ha creat després del seu pas pel programa de TV3 Eufòria. El tema és a punt de sortir, tal com va explicar a davant de centenars de persones que van empetitir diumenge a la tarda la plaça Ricard Simó, a davant de la redacció del mitjà.

Aquest va ser un dels temes de conversa del Triquell, qui també va fer una crida a donar suport als artistes locals o, per exemple, a desestigmatitzar la salut mental. Ho podeu veure en el vídeo que us mostrem en aquesta notícia.

Tal com va avançar l’artista, la seva primera cançó serà “contundent i anirà directa a la jugular”. És a dir, mostrarà la seva “faceta més canyera i reivindicativa”. També tindrà una part “introspectiva”. Serà una mostra del Triquell en estat pur, ‘post-Eufòria’.

Comentaris
To Top