ESPORTS

Injecció de l’Ajuntament per a les competicions europees del CN Sabadell

Bea Ortiz, en una imatge d'arxiu, a la 'final four' de l'any 2019 / VICTÒRIA ROVIRA

L’Ajuntament i el Club Natació Sabadell signaran un conveni per a facilitar la participació dels equips absoluts masculí i femení de l’entitat esportiva a la màxima competició europea.

Amb l’acord, es contribuirà a reafirmar Sabadell com a referent europeu i mundials dels esports d’aigua, alhora que es reforçarà la projecció de la ciutat a l’exterior i es promourà l’activitat econòmica dins la ciutat, derivada dels esdeveniments que se celebrin a Sabadell vinculats als campionats continentals. Aquest divendres, l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés; el president del CN Sabadell, Claudi Martí; la regidora d’Esports, Laura Reyes, i el regidor Lluís Matas van presentar la voluntat de l’acord, que s’ha de materialitzar en les pròximes setmanes.

La col·laboració preveu que l’Ajuntament, a través de Visit Sabadell, aporti uns 100.000 euros aquesta temporada per contribuir a la participació dels equips sabadellencs absoluts de waterpolo a la Champions League. En el cas de l’equip femení de waterpolo, arriba a la Copa d’Europa d’enguany després d’haver aixecat cinc títols continentals i haver-se proclamat subcampiones la temporada passada. Pel que fa als nois, l’equip masculí absolut va guanyar l’Euro Cup, i això li ha permès accedir a la Champions League a través de la wild card per a les pròximes tres temporades.

Comentaris
To Top