Publicitat
Diners

La sabadellenca Marina Teixidor engega la seva tercera ‘start-up’

Marina Teixidor porta l’emprenedoria a les venes. La jove sabadellenca acaba d’engegar la seva tercera start-up amb només 28 anys. Es tracta de Colmeia, una plataforma que permet a empreses crear actius digitals propis per tal de fidelitzar el seu equip. Wohee, que ja no està operativa, i Oasis Hunters, en la qual Teixidor treballa com a assessora externa, van ser les dues altres start-ups que va crear la sabadellenca.

Ara, pretén fer créixer Colmeia i que la companyia es converteixi en un referent en el sector del Web3, basat en la tecnologia blockchain. “Retenir el talent i mantenir motivat a l’equip és important. L’ús d’actius digitals de Colmeia millora la relació entre el treballador i l’empresa. Els empleats que obtinguin actius poden rendibilitzar-los i compartir-los amb la comunitat generant sentiment de pertinença”, explica Marina Teixidor.

Marina Teixidor

Una plataforma senzilla d’usar

Encara que sembla que la plataforma sigui complicada d’usar, la sabadellenca assegura que és just el contrari. “Cada empresa pot crear els seus tokens personalitzats, configurar el programa d’incentius i recompensar amb actius digitals als treballadors per les accions de valor que elegeixi”, detalla.

Actualment, Colmeia es troba dins del programa d’acceleració d’empreses Lanzadera, creada pel propietari de Mercadona, Juan Roig. La start-up compta amb ja amb desenes de clients en llista d’espera per a la prova pilot de la plataforma, que tindrà lloc en els pròxims mesos. Teixidor apunta, a més, que Colmeia ja ha tancat acords amb diferents col·laboradors amb bagatge internacional.

Publicitat
Comentaris
To Top