Publicitat
Ciutat

Aigües Sabadell obre una nova oficina de barri a la Creu de Barberà

/ CEDIDA

La companyia d’aigües i l’Associació de Veïns de la Creu de Barberà han signat un conveni per obrir un nou punt d’atenció presencial al sud de Sabadell. Ana López, presidenta de l’entitat, i Xavier Cabanillas, Director General d’Aigües Sabadell, han rubricat l’acord. Josep Escartín, director de Clients d’Aigües Sabadell, i els i les representants de les AVV de Campoamor i Espronceda també han estat presents a l’acte.

La primera oficina de barri es va obrir fa ja pràcticament un any a Can Puiggener. Després d’aquesta primera experiència positiva, Aigües Sabadell va obrir, el passat mes de maig, un segon punt d’atenció descentralitzat al Poblenou al Centre Cívic del barri.

En aquesta nova oficina, que s’emplaçarà a la plaça Triana, 8, els veïns de la Creu de Barberà, Espronceda i Campoamor podran realitzar tot tipus de tràmits: pagament de rebuts, consultes de factures, canvis de nom, altes i reclamacions. Obrirà un cop al trimestre, coincidint amb la facturació de l’aigua al Districte 6è.

Aigües Sabadell obre una nova Oficina de Barri al Poblenou

Publicitat
Comentaris
To Top