Ciutat

Ferit greu un motorista en un accident a Can Feu

Una ambulància del SEM, a l’entrada d’Urgències del Taulí, en una imatge d’arxiu / LLUÍS FRANCO

El conductor, de 42 anys, va haver de ser traslladat a un centre hospitalari després del xoc

Un motorista de 42 anys va resultar ferit greu en un accident de trànsit que es va produir divendres a la tarda, al voltant de les 16 hores, al barri de Can Feu. El sinistre es va produir a la carretera de Terrassa, a l’altura del número 151, quan el conductor de la motocicleta va xocar amb un turisme, segons ha confirmat la Policia Municipal de Sabadell.

El cos policial ha indicat que el xoc va ser lateral i fruit de la topada, el motorista va haver de ser traslladat a un centre hospitalari. Una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va dur-lo a l’Hospital Parc Taulí. Fins al lloc, també es van desplaçar dues unitats de Bombers i tres de la Policia.

Comentaris
To Top