Ciutat

Detenen un professor de l’antic Maristes de Sabadell per presumptes agressions sexuals

Els Mossos indaguen si hi pot haver més presumptes víctimes

Imatge dels antics Maristes de Sabadell | Wikipedia

Un professor dels antics Maristes de Sabadell ha estat detingut pels Mossos després que s’hagi interposat una denúncia contra ell per agressions sexuals, segons va avançar aquest dimarts una investigació del diari Ara. Segons la citada font, l’home va passar a disposició judicial aquest dimarts i el jutge el va deixar en llibertat després de declarar.

Els Mossos busquen si hi podria haver més presumptes víctimes. L’investigat, professor d’educació física de l’escola Mare de Déu de la Salut, té 55 anys i els fets haurien començat quan en tenia 40, moment en què la suposada agredida en tenia 13. Segons el diari, la relació entre ambdós hauria començat el 2008 i es va allargar fins al 2017, anys durant els quals haurien tingut lloc les agressions que van comportar que la víctima hagués de fer tractament psicològic.

La noia va presentar la denúncia l’11 de juliol passat. El professor estava lligat a altres entitats esportives de la ciutat, exercint d’entrenador per exemple al Club Esportiu Sant Nicolau, d’on es va desvincular el 2012.

Comentaris
To Top