Publicitat
Ciutat

VÍDEO: Paneroles a la comissaria de Can Marcet a Sabadell

El consistori va dur a terme dues actuacions la setmana passada a les instal·lacions per intentar resoldre el problema

Imatge d'arxiu d'una panerola a Sabadell / M.O.

Després de l’aparició de rates a Can Marcet el passat mes d’agost, les paneroles han fet acte de presència aquesta setmana a la comissaria de la Policia Municipal de Sabadell. La regidora de Salut, Sònia Sada, ha confirmat que treballen per acabar amb aquests insectes a la instal·lació.

“Coneixem el problema que estan patint els treballadors a Can Marcet”, atribuïnt la situació a les altes temperatures que s’han registrat aquest estiu i que encara colpegen la ciutat aquest mes de setembre, que fan proliferar aquest tipus d’insectes.

El consistori va dur a terme dues actuacions la setmana passada a les instal·lacions per intentar resoldre el problema, que genera incomoditat entre els presents. A més, estava previst que aquest dijous es fes una nova intervenció per garantir la higiene a l’espai. En aquesta línia, l’Ajuntament ha anunciat que les mesures i accions es duran a terme de forma periòdica a Can Marcet com a tasca de prevenció.

El Sindicat de Policia Local i Cos de Mossos d’Esquadra a l’Ajuntament de Sabadell ha publicat un vídeo publicat a les xarxes socials denunciant la presència de la panerola a l’equipament.

Publicitat
Comentaris
To Top