Publicitat
Vallès

Detingut amb una cinquantena de mòbils robats a Montcada i Reixac

Els dispositius trobats, entre els quals hi havia dos portàtils, tindrien un valor aproximat d’uns 50.000 euros

La Policia Local de Montcada i Reixac ha detingut aquesta passada matinada l’ocupant d’un taxi que duia 54 telèfons mòbils d’alta gamma amagats i dos portàtils. Els agents han aturat el vehicle a la zona del pla de Matabous, que es troba al voltant de la comissaria dels Mossos d’Esquadra del municipi vallesà.

Tal com han informat fonts municipals, en un control rutinari del cos, al voltant de les 2.30 hores, han aturat el cotxe i en veure que l’arrestat “es posava nerviós” se l’ha escorcollat i han aparegut tots aquests dispositius, que tindrien un valor aproximat d’uns 50.000 euros.

A l’interior anava acompanyat d’una altra persona. I els agents, d’una de les dues patrulles que han intervingut, en fer les comprovacions han descobert que molts dels telèfons figuraven denunciats per robatori i d’altres ho estaven investigant. El detingut s’ha posat a disposició judicial.

Publicitat
Comentaris
To Top