Publicitat
Ciutat

Avís per intensitat de pluges aquesta tarda a Sabadell

L’episodi de precipitacions que es podria allargar fins a la nit

Núvols amenaçadors sobre Sabadell, en una imatge d'arxiu / ALBERT SEGURA

El Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat) ha emès un avís per intensitat de la pluja aquest dimarts a partir de les sis de la tarda al Vallès Occidental i quatre comarques més, en un episodi de precipitacions que es podria allargar fins a la nit.

Així doncs, durant la tarda d’aquest dimarts les comarques en alerta són el Barcelonès, el Vallès Occidental, el Vallès Oriental, el Maresme i la Selva. Si bé es preveuen ruixats d’intensitat feble i moderada amb poca acumulació d’aigua, al final del dia és possible que siguin més forts i deixin quantitats abundants de precipitació.

A partir de dimecres, els núvols es desplaçarien cap al nord-est de Catalunya. El dimecres es preveuen ruixats a les comarques gironines, amb l’alerta del Meteocat situada a l’Alt Empordà, el Baix Empordà, el Gironès, la Selva, el Pla de l’Estany i la Garrotxa. En alguns punts del Pirineu i del Prepirineu també es poden produir ruixats puntuals.

Publicitat
Comentaris
To Top