Publicitat
Vallès

Detenen el presumpte autor de sis robatoris a dones grans de Barberà i Cerdanyola

Robar Sabadell

Un agent fora de servei va detectar l’home amb actitud sospitosa després d’haver comès l’últim robatori

Els Mossos d’Esquadra han detingut a Cerdanyola del Vallès un home de 30 anys acusat de cometre sis robatoris violents a la mateixa ciutat i a Barberà. La policia el tenia identificat després d’investigar quatre estrebades comeses a les dues ciutats en poc temps. El lladre sempre assaltava dones grans per arrencar-los els collarets.

Dimarts passat, 20 de setembre, al voltant d eles 16 h, una patrulla va rebre un avís de la Policia Local de Cerdanyola per un cinquè robatori idèntic. Mitja hora després, rebien un nou avís per una altra estrebada. En paral·lel, un mosso fora de servei va detectar un home amb actitud sospitosa i va alertar altres agents, que el van aturar, identificar i detenir com a presumpte autor de tots els robatoris.

L’arrestat va passar a disposició judicial el 23 de setembre i el Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Cerdanyola del Vallès va decretar-ne la llibertat amb càrrecs.

Publicitat
Comentaris
To Top