Ciutat

Anna Aran, nova directora general del Taulí en substitució de Joan Martí

Anna Aran, nova directora general de l’hospital en substitució de Joan Martí

El Consell de Govern del Parc Taulí ha aprovat aquest dimecres el nomenament de la doctora Anna Aran com a nova directora general de l’hospital en substitució de Joan Martí, que es jubila el proper 16 d’octubre.

Anna Aran és llicenciada en Medicina per la Universitat de Lleida i especialista en medicina familiar i comunitària. D’entre la seva formació especialitzada té un màster en gestió d’institucions sanitàries i un postgrau en gestió de la qualitat de l’atenció primària de la salut. Des del juny 2019, ha exercit com a gerent de la Regió Sanitària de Barcelona, assumint les funcions de l’Àmbit Metropolità Nord del Servei Català de la Salut (CatSalut) en substitució de Lluís Franch. Aran s’incorporarà a la Direcció General del Parc Taulí el proper 17 d’octubre.

El doctor Martí ha estat director general del Taulí des d’octubre de 2014. També va ser durant prop de deu anys el director executiu de l’Hospital de Sabadell abans d’assumir la Direcció General. Anteriorment, va ocupar altres càrrecs directius al CatSalut i a l’Institut Català de la Salut (ICS). Durant els anys 1988-1993 va exercir la direcció de la DAP de Sabadell (1988-1993) i, posteriorment, fins al 1998 la direcció del Sector Sanitari del Vallès Occidental del CatSalut.

Comentaris
To Top