EDITORIAL

El gran paper de les entitats

L’alcaldessa, Marta Farrés, va passar comptes ahir amb les entitats de Sabadell en un gran acte organitzat per part de Sabadell Cercle d’Entitats. Des de l’any 2019, l’agrupació ha fet de pont entre la societat civil i les institucions, generant debat i marcant les línies estratègiques per al futur de la ciutat.

Sabadell Cercle d’Entitats representa més de 130 organitzacions de la ciutat, totes elles diverses i plurals. Malgrat les diferències que hi pugui haver entre unes i altres, han aconseguit fer front comú i fer-se escoltar, i han intentat tenir una incidència sobre l’acció del Govern municipal. La filosofia del Cercle d’Entitats ens remet a una gran lliçó aplicable a tots els àmbits de la vida: la divisió afebleix, la unió fa la força.

Ens complau veure que, malgrat l’embat de la pandèmia, la vocació del Centre d’Entitats es manté com el primer dia. Veiem positiu que la societat civil es faci escoltar, parli, confronti idees i faci seguiment de l’acció del Govern municipal. És una mostra fidel que el sabadellenquisme, aquest sentiment de ciutat, està viu i en bona forma.

Marta Farrés reivindica el seu govern: “Malgrat tot, Sabadell està en marxa i funciona”

Comentaris
To Top