Vallès

El CNL i Bon Preu col·laboren per consolidar el català als supermercats

L’empresa posa a disposició dels empleats cursos per millorar el català

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i els supermercats Bonpreu i Esclat inicien, aquest setembre, una iniciativa conjunta per reforçar la utilització de la llengua catalana dins de l’empresa. D’una banda, la voluntat es desenvoluparà mitjançant cursos de català de diferents nivells. De l’altra, es posarà en marxa la campanya de sensibilització lingüística interna anomenada “Proximitat Emocional”.

El resultat d’aquest acord és la posada en marxa de quatre cursos de català, destinats a una quarantena de treballadors de l’empresa, amb l’objectiu de millorar el seu nivell de català, especialment la competència oral, i guanyar seguretat per parlar-lo amb els clients dels establiments i entre el personal de l’empresa osonenca.

Aquesta oferta formativa es complementa amb una campanya de sensibilització lingüística, de caire intern per al personal del grup, que inclou un fullet de bones pràctiques pel que fa a l’ús de la llengua catalana.

Comentaris
To Top