ESPORTS

El Club de Tennis Sabadell viurà la gran jornada final de l’Open Apialia

Pista central del Club de Tennis Sabadell / Lluís Franco

L’Open Apialia internacional ‘Ciutat de Sabadell’ ha tornat amb força. Les instal·lacions del Club de Tennis Sabadell han viscut unes intenses jornades que tindran la culminació aquest cap de setmana amb les semifinals,aquest dissabte (10.30 i 11 hore), i la gran final, demà diumenge (11.30 h) a la pista central.

“Hem gaudit d’un gran nivell i partits excel·lents”, subratlla la directora del torneig, Yolanda Clemot, qui va debutar en el càrrec abans de la pandèmia en substitució de l’incombustible Jordi Morral. La Covid va deixar sense torneig dos anys, però el retorn ha estat amb força. Jugadors joves, de diferents nacionalitats, lluitant per sumar punts i aspirar a millorar el seu rànquing.

Un bon exemple ha estat el búlgar Leonid Sheyngezikht que venint de la fase prèvia va deixar fora, contra tot pronòstic, el número 1 del torneig, Alex Martí, i s’ha colat a semifinals després de superar als quarts al suís Noah López en un partit llarguíssim de tres hores i quart: 6-4, 4-6 i 6-4. Max Alcalá serà el seu rival després de guanyar a Xavi Matas per 6-3, 1-6, 2-1 i abandonament del rival per rampes.

D’altra banda, David Jordà, que ja havia eliminat al número 2, l’ucraïnès G. Kravchenko, s’ha desfet amb facilitat i un servei demolidor d’Imanol López en dos sets (6-2 i 6-1)  i s’enfrontarà amb Álvaro López San Martín (3) per un lloc a la final. Álvaro ha superat al croat Luka Mikrut en un disputadíssim partit de tres sets: 7-5, 1-6 i 7-6.

Els guanyadors de la categoria de dobles: Gulin i Leonid / CEDIDA

En la categoria de dobles, la victòria ha estat per la parella formada pel rus Gulin Svyatoslav i el búlgar Leonid Sheyngezikht. S’han imposat a Iván Arenas i Ryan Nijboer.

Accent sabadellenc

Aquest Open també ha tingut accent sabadellenc, amb la participació de tres jugadors del C.T. Sabadell que van poder gaudir de ‘wird cars’ per part de l’organització.
Una gran experiència pels joves Bruno Sánchez, Arnau Roig i Ian Luca Cervantes, qui va disputar els setzens de final davant el turc Kuzey Cekirge (2-6, 1-6).
A la jornada final s’espera la presència d’autoritats i representants federatius i del club per fer el lliurament de premis.

Bruno Sánchez i Arnau Roig, joves del C.T. Sabadell / CEDIDA

Ian Luca Cervantes va jugar el setzens de final / CEDIDA

Comentaris
To Top