ESPORTS

El tècnic de la Sabadellenca assegura que “no vaig agredir ningú”

José Antonio Moreno
José Antonio Moreno en un partit de la UE Sabadellenca / Ll. F.

El partit La Farga-UE Sabadellenca, de Tercera Catalana, va acabar amb greus incidents, fins al punt que el conjunt local ha aportat, segons explica Nació Sant Cugat, proves gràfiques de les agressions que van patir l’àrbitre i el delegat local per part de membres del club sabadellenc. Tot plegat, després que arribés el gol de l’empat de La Farga en l’últim minut (3-3). La Federació Catalana traslladará el cas a la Comissió d’Ètica Esportiva i lluita contra la violència per analitzar-ho i, si cal, prendre mesures.

Segons la informació, s’apunta al delegat i l’entrenador de la UE Sabadellenca. De totes maneres, el tècnic del club de la zona Sud, José Antonio Moreno, assegura al Diari de Sabadell que “jo en cap moment vaig agredir ningú. És cert que es van produir topades i incidents. Vaig sortir al camp amb la intenció de separar els meus jugadors i quan el delegat local estava amb l’àrbitre, camí dels vestidors, jo em vaig retirar per anar al nostre vestidor que estava al costat contrari del camp”.

José Antonio Moreno admet que “durant el partit es va produir un rifi-rafe entre el nostre delegat i l’àrbitre i va ser expulsat. Però no puc negar ni afirmar el que va passar al final entre ells dos. Mentre jo estava al camp, puc assegurar que no es va tocar a l’àrbitre. Espero que quedi clar que no tinc res a veure amb els fets que es denuncien”, acaba.

Comentaris
To Top